Ketentuan dapatkan Olymp Trade Bonus

Bonus di platform perdagangan Olymp Trade – adalah salah satu hadiah paling menarik kepada pelabur apabila menyertai platform perdagangan. Apabila anda mendeposit atau membuat deposit, pembayaran, atau penarikan balik, anda juga boleh menerima bonus dari Olymp Trade.
Bonus Olymp Trade

Bonus Olymp Trade dihantar kepada pelanggan sebagai angka “Peratus” untuk setiap deposit dalam akaun atau pembayaran, deposit. Walau bagaimanapun, peratusan antara Olymp Trade Bonus dan brokerlain adalah berbeza. Angka bonus pada platform perdagangan berbeza-beza antara 10% – 15% dan bahkan sehingga 150%, dan dengan Olymp Trade Bonus, julat berbeza antara 20% hingga 150%.

Apa Yang Akan Anda Dapatkan Apabila Anda Dapatkan Olymp Trade Bonus?

Jawapannya mudah: Anda akan mendapat lebih banyak wang ke dalam akaun anda. Jenis bonus ini dikira dengan sangat mudah. Apabila anda membuat deposit ke dalam akaun perdagangan Olymp Trade, anda secara automatik akan menerima sebuah angka peratusan jumlah wang itu dalam akaun perdagangan anda – dan angka ini ditetapkan dengan jelas dalam terma dan syarat penerimaan bonus Olymp Trade. Sebagai contoh, apabila anda mendeposit 1.000 Dolar AS ke dalam akaun anda, anda bersetuju menerima 150% bonus ke dalam akaun anda, akhirnya anda akan mendapat 2.500 Dolar AS dalam akaun perdagangan sebenar anda.
Adakah anda bersetuju bahawa, dengan jumlah wang ditambah ini, anda akan mempunyai lebih banyak peluang untuk menyertai urusniaga pada platform perdagangan Olymp Trade, menggandakan peluang anda menjadi kaya dan sebagainya. Terdapat banyak pelabur yang telah berdagang dengan jumlah wang Olymp Trade Bonus dan telah mendapatkan keuntungan, bahkan mendapat banyak keuntungan kerana jumlah wang itu dan kesempatan ditingkatkan apabila menerima Olymp Trade Bonus.

Kekangan Terlampir Dengan Olymp Trade Bonus

Kelebihan dan manfaat bonus adalah sangat jelas dan kami mungkin tidak perlu mengatakan lebih banyak. Walau bagaimanapun, bonus Olymp Trade yang menarik untuk anda pasti akan datang dengan kekangan – seperti mana-mana platform perdagangan yang lain. Itulah Jumlah Urusniaga Wajib.
Hal ini bermakna, apabila anda menerima bonus, broker akan memerlukan anda membuat jumlah urusniaga yang wajib – biasanya sama dengan 20 – 30 kali bonus yang anda terima – sebelum anda boleh menarik balik wang dari akaun Olymp Trade ke dalam akaun bank anda. Misalnya, apabila anda mendepositkan sejumlah wang ke dalam Olymp Trade, anda menerima Dolar AS, maka jika anda ingin menarik balik wang dari akaun anda, anda harus membuat jumlah ursuniaga sebesar 20×100 = 2000 Dolar AS (tidak had menang atau kalah, tiada had masa).


Hal ni pada mulanya nampaknya sukar untuk pelabur dalam proses penarikan balik wang, tetapi jika anda melihat gambaran keseluruhannya, jika anda menentukan untuk berdagangan jangka panjang di platform perdagangan Olymp Trade, untuk menerima sejumlah wang bonus yang besar, tidak sukar untuk melakukan jumlah urusniaga yang diperlukan – kerana bagaimanapun misi anda pada platform perdagangan masih adalah melakukan urusniaga dan mendapat keuntungan.

Kelemahan Dari Bonus Olymp Trade Bonus

Sekarang, mari kita bercakap tentang kelemahan dari bonus ini. Seperti yang dinyatakan di atas, kekangan yang dikaitkan dengan Olymp Trade Bonus adalah anda tidak boleh menarik balik wang dari Olymp Trade melainkan anda belum melakukan jumlah urusniaga yang diperlukan.

Hal ini menjadikan sukar bagi peniaga jangka pendek untuk berdagang di platform Olymp Trade, dan jika anda ingin menarik balik wang sebelum memenuhi jumlah urusniaga yang diperlukan, anda perlu membayar sejumlah yuran kepada broker.

Olymp Trade Bonus – Urus niaga Bebas Risiko

Terdapat sebuah jenis bonus kedua yang boleh didapati oleh pelabur, yang merupakan “Urusniaga bebas risiko”. Seperti namanya, jenis Olymp Trade Bonus ini memberikan anda kemampuan untuk melakukan urus niaga tanpa rasa takut kehilangan wang anda.

Iaitu, jika anda memilih Olymp Trade Bonus adalah wang, anda akan mempunyai lebih banyak wang dalam akaun anda, dan jika anda memilih Olymp Trade Bonus adalah urusniaga bebas risiko, broker akan membayar jumlah deposit jika urusniaga gagal.
Pada dasarnya, kedua jenis bonus ini untuk meningkatkan peluang perdagangan untuk pelabur pada platform Olymp Trade. “Urusniaga bebas risiko” sering digunakan oleh pelabur baru – “newbie” untuk melakukan urusniaga dan tidak mengalami risiko.
Walau bagaimanapun, seperti dengan Olymp Trade, anda perlu membayar sejumlah yuran kepada Olymp Trade jika anda menarik balik wang sebelum melakukan urusniaga yang diperlukan.

Kesimpulan

Oleh itu, sekiranya menggunakan bonus Olymp Trade Bonus ini atau tidak? Pada pendapat kami, bonus pasti bermanfaat, tetapi dengan satu syarat: Anda mesti 100% pasti dapat memenuhi semua syarat yang ditawarkan oleh sistem di dalam Syarat Penerimaan Bonus. Anda perlu mempertimbangkan dengan teliti segala syarat dan strategi perniagaan anda sebelum menerima bonus Olymp Trade.
NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
 

Delivered by FeedBurner